HeatUp Rekrytoi Kanta-Hämeen alueella

Etsimme nyt joukkoomme ammattitaitoista ratkaisumyyjää!

HeatUp on ammattitaitoinen lämmitysjärjestelmiin, lämpöverkko- ja käyttövesiremontteihin, sekä LVI-töihin erikoistunut yritys. Nyt etsimme joukkoomme myyjää, joka haluaa edetä ja kehittyä myynnin esimieheksi ja ammattilaiseksi.

HeatUp yrityksenä

Olemme erikoistuneet lämmitysjärjestelmiin, lämpöverkko- ja käyttövesiremontteihin, sekä LVI-töihin. Palvelemme Hämeenlinnan ja koko muun Kanta-Hämeen alueella niin yksityis- kuin yritysasiakkaita.

HeatUp on perustettu vuonna 2014, mutta alalta meillä on kokemusta jo yli 20 vuoden ajalta. Siksi takaamme asiakkaillemme aina ensiluokkaisen lopputuloksen täsmällisellä ja laadukkaalla työskentelyllä. Myös yhteistyökumppanimme ja toimittajamme ovat alansa parhaita osaajia; kaikki käyttämämme tuotteet ovat aina kestävää huippulaatua.

Ketä etsimme?

Lyhyesti: Me etsimme ammattimyyjää, joka voi työskennellä Kanta-Hämeen alueella.

Tarkemmin: Tulet olemaan yrityksemme ensimmäinen myynnin työntekijä – siksi tärkeässä osassa tehtävääsi on myynnin kehitys ja sinulla on hyvät tekniset valmiudet. Käytännössä tulet kehittymään tulevaisuudessa myynnin esimieheksi ja siksi vastuullesi tulee myös tuotekehitystä.

Asiakkaamme ovat monipuolisia – mukana on niin kuluttajia kuin taloyhtiöitäkin. Kysyntämme on tällä hetkellä korkealla, eli pääset vastaamaan tarjouspyyntöihin ja ottamaan yhteyttä jo kuumiin liideihin.

Mitä odotamme sinulta?

Sinulla olisi hyvä olla vähintään 5 vuotta myyntikokemusta, mielellään teknisen alan ratkaisumyynnistä, sillä tulet toimimaan myynnissä ja tuotekehityksessä tärkeässä roolissa. Lisäksi odotamme seuraavaa:

  • Olet kunnianhimoinen ja haluat toiminnallasi kehittää yritystä ja itseäsi jatkuvasti paremmaksi.
  • Sinulla on auto ja olet valmis liikkumaan työssäsi Kanta-Hämeen alueella ja satunnaisesti kauempanakin.
  • Olet valmis tekemään toisinaan myös iltatöitäklo 16-20 välillä sekä satunnaisia viikonlopputöitä, halutessasi enemmänkin.

Miksi kannattaa tulla töihin HeatUpille?

Työparinasi toimii Janne Huttunen, joka myös haastattelee tähän tehtävään hakijat.

Me olemme vakavarainen ja nopeasti kasvava yritys. Tarjoamme sinulle mielettömiä ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia, sillä toimintamme kehittyy koko ajan.

Kysyntää meillä on todella paljon ja pääset ns. valmiiseen taloon, sillä toimintaympäristö ja järjestelmät on hiottu kuntoon

Palkkaus on provisiopohjainen kilpailukykyisellä pohjapalkalla, eli pystyt omalla työlläsi vaikuttamaan palkkaan merkittävästi!

Eikä unohdeta tietenkään mukavia työkavereita, niitä on varmasti tarjolla, vaikka itse sanommekin!

Täytä hakemus tässä

Me haluamme, että töiden hakeminen on sinulle mahdollisimman helppoa. Siksi sinun tarvitsee vain täyttää tämä lyhyt lomake ja olet mukana rekryprosessissa.

Olemme yhteydessä kaikkiin soveltuviin hakijoihin nopealla aikataululla, sillä toivomme, että voit aloittaa työt mahdollisimman pian!

HeatUp Lämmityspalvelut Oy

Y-tunnus 2626887-3

Vastamäenkaarre 29

14500 Iittala